Info

Hos Shutterbug Copenhagen er film fremkaldelse ikke blot et nicheprodukt. Vores medarbejdere har mere end 40 års erfaring, og vi har specialiseret os i analog fotografering. Vi fremkalder alle de gængse film formater, scanner dine negativer i markedets bedste kvalitet og printer dine pletskud i et væld af forskellige størrelser. Derudover tilbyder vi et bredt sortiment af film, engangskameraer, Polaroid kameraer, fotokemikalier og mørkekammerudstyr. 

Råd og vejledning

Vores ambition er at gøre analog fotografering tilgængelig for alle. Vi fremkalder både film for professionelle fotografer, og nybegyndere som har skudt deres første første film. Har du brug for råd eller vejledning, så er vi altid klar til at hjælpe.

Udstyr

Langt de fleste processer håndteres i butikken, hvilket garanterer korte leveringstider. Farvefilm leveres fra dag til dag, og vi tilbyder også 1 times service, hvis du står med en hasteopgave. Vi både fremkalder og scanner på Noritsu udstyr, som indiskutabelt er blandt markedets bedste producenter. (Noritsu QSF-V30 / Noritsu HS-1800).

Bestilling

Hvordan du bestiller din fremkaldelse er helt op til dig. Du kan naturligvis indlevere dine film i butikken på Vesterbro i København, men du kan også bestille dine fremkaldelser hjemmefra via vores online bestillingssystem. Når du har lavet din bestilling, så sender du blot dine film med posten, så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.

Prisliste 

Du finder flere informationer i vores PDF prisliste på dansk og engelsk ellers er du altid velkommen til at kontakte butikken.